Povraćaj

Imate 14 dana da vratite bilo koji kupljeni proizvod počevši od dana prijema paketa.
Možemo zameniti artikal za veličinu ili za drugi artikal ako je u istoj vrednosti. Ne možemo zameniti za drugi artikal koji ima drugačiju vrednost od kupljenog artikla, u tom slučaju ćemo Vam vratiti novac na Vaš račun, čim primimo proizvod koji vraćate i proverimo da je sve u redu sa istim. Odgovorni ste za troškove povratne pošiljke kao i nove pošiljke u slučaju zamene.
U slučaju da je SECOND SKIN 555 odgovoran za neispravnost pošiljke, SECOND SKIN 555 preuzima na sebe sve troškove isporuke.
U bilo kom slučaju potrebno je prvo prijaviti povraćaj na mail office@secondskin555.com
SECOND SKIN 555 neće prihvatiti povraćaj proizvoda koji je korišćen, pran, bez deklaracije, koji je pretrpeo oštećenja ili nije u originalnom pakovanju . Iz tog razloga Vas molimo da budete oprezni sa proizvodom dok ga ne vratite.
SECOND SKIN 555 zadržava pravo da pažljivo proveri proizvode pre nego što pristane na bilo kakvu razmenu ili povraćaj. Nadoknađujemo samo proizvode koji su u originalnom stanju kao što su i isporučeni.
Za klijente izvan Srbije u slučaju da je pošiljka koja se vraća podložna carini moraju biti pokriveni svi troškovi. Povracaji sa neplaćenim carinskim troškovima, troškovima slanja ili bilo kakvim dodatnim naknadama neće biti prihvaćeni.
U slučaju da odbijete prijem pošiljke zbog neočekivanih dodatnih troškova ( npr. carinski troškovi…) SECOND SKIN 555 nije u obavezi da refundira porudžbinu.
PROCEDURA POVRAĆAJA:
Da biste ušli u proceduru povraćaja potrebno je da pošaljete mail na office@secondskin555.com zajedno sa obrazloženjem o povraćaju, brojem porudžbine i brojem telefona na koji će Vas kontaktirati radi daljeg sprovođenja povraćaja.