Cookies politika

KOLAČIĆI:
Kako bismo unapredili svoje usluge, koristimo kolačiće. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za pravilno funkcionisanje određenih usluga, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korišćenju internet stranice (statistiku), kako bismo mogli da je prilagodimo Vašim potrebama. Neki su kolačići privremeni i nestaju kada isključite browser, a drugi su trajni i ostaju na Vašem računaru neko vreme. Koristimo i neke lokalne kolačiće koji su vezani za lokalne kampanje, a koji će nestati po njihovom završetku.
Neki su kolačići neophodni radi funkcionalnosti stranice, dok se drugi koriste za poboljšanje radnih osobina i korisničkog iskustva.
Funkcijski kolačići koriste se:
  • Za pamćenje Vaših podataka za prijavu
  • Za Vašu bezbednost dok ste prijavljeni
  • Za obezbeđivanje konzistentnog izgleda internet stranice
Kolačići efikasnosti koriste se:
  • Za unapređenje radnih osobina internet stranice
  • Za poboljšanje doživljaja korisnika
Oglašivački kolačići koriste se:
  • Da bi se omogućilo deljenje i „lajkovanje“
Za omogućavanje slanja informacija drugim internet stranicama kako bi prema njima prilagodile svoje oglase
Ako odlučite da ne koristite kolačiće tokom svoje posete, morate da budete svesni da neke funkcije i stranice možda neće raditi onako kako bi trebalo.
Ako želite da obrišete kolačiće koji su već u Vašem računaru, molimo Vas da pogledate uputstva isporučioca Vašeg internet browsera klikom na „Pomoć" u meniju svog browsera.
Više o kolačićima i o tome kako ih obrisati i njima upravljati možete da saznate klikom na „Pomoć“ u meniju svog internet browsera.