Opšti uslovi

OPŠTI USLOVI
Opšti uslovi za web i e-prodavnicu.
Ovaj dokument sadrži uslove i odredbe koji su primenjeni na sve porudžbine preko sajta www.SEKAALEKSIC.com. Kreiranjem porudžbine zaključujete Ugovor i prihvatate naše uslove i odredbe.
Molimo pročitajte pažljivo i ako imate bilo kakvih nedoumica ili sugestija, uvek nas možete kontaktirati putem mail adrese office@secondskin555.com , rado ćemo vam pomoći.
SECOND SKIN 555 zadržava pravo da revidira i izmeni ove Uslove u bilo kom trenutku.
INFORMACIJE O KOMPANIJI
Svetlana Aleksić , PR , proizvodnja odeće SECOND SKIN Beograd
PIB: 113436363
M. B. : 66825116
Ulica: Ustanička 79, 11000 Beograd, Srbija
AUTORSKA PRAVA
SECOND SKIN je vlasnik web stranice www.SECONDSKIN555.com i njenog sadržaja. Ovo uključuje dokumentaciju, slike, tekstove, karaktere, dizajn, muziku, softver, kodove, skriptu i formatiranja. Materijal uključen na web stranicu zaštićen je autorskim pravima. Reprodukcija, modifikacija, prenošenje, ponovno objavljivanje i-ili ponovna distribucija trećim licima u komercijalne svrhe strogo je zabranjena bez izričitog pismenog pristanka od strane vlasnika firme SECOND SKIN.
SECOND SKIN ne dozvoljava upotrebu sadržaja ili zaštitnog znaka ni za jednu drugu svrhu od gore navedenih.
KREIRANJE PORUDŽBINE
Da biste kreirali porudžbinu prvo odaberite proizvode i količinu koju želite da kupite zatim ih dodajte u korpu. U svakom trenutku možete pregledati korpu pre nego što završite porudžbinu.
Da biste zaključili porudžbinu, morate proći kroz online postupak kupovine i prihvatiti plaćanje tako što ćete kliknuti na opciju za potvrdu podataka Vaše kartice. Nakon finalizacije ovog koraka primićete mail kojim potvrđujemo primljenu porudžbinu.
SECOND SKIN će isporučiti proizvode u zavisnosti od njihove dostupnosti.
Ako su svi proizvodi dostupni dobićete mail o statusu vaše porudžbine zajedno sa brojem za praćenje pošiljke.
U slučaju da je nemoguće isporučiti proizvode koji su uključeni u porudžbinu, iz bilo kojeg razloga, SECOND SKIN će Vas kontaktirati i refundirati ceo iznos koji ste platili za nedostupan proizvod.
SECOND SKIN ne može garantovati dostupnost artikala koji se poručuju putem interneta jer postoji mogućnost da će se neki od proizvoda rasprodati u međuvremenu u nekom od naših prodajnih mesta.
GARANCIJA NA NAŠE PROIZVODE
Svi proizvodi koje isporučuje SECOND SKIN imaju garanciju u skladu sa važećim zakonom o zaštiti porošača.
Da bi garancija bila važeća od ključne je važnosti da sačuvate prateći dokument koji dokazuje ostvarenu kupovinu.
Obaveštavamo korisnike da su slike proizvoda, koje se nude na našoj web stranici, samo ilustrativne prirode i mogu se minimalno razlikovati od originala. Opisi i ilustracije predmeta ponuđenih na web stranici www.secondskin555.rs nisu ugovorne prirode već su samo informativnog karaktera.
U slučaju da proizvod ima bilo kakvu grešku morate u roku od 14 dana od prijema paketa, obavestiti SECOND SKIN 555 putem mail-a na office@secondskin555.com kako bi smo u što kraćem roku uspeli da rešimo nastali problem.
POVRAĆAJ
Imate 14 dana da vratite bilo koji kupljeni proizvod počevši od dana prijema paketa.
Možemo zameniti artikal za veličinu ili za drugi artikal ako je u istoj vrednosti. Ne možemo zameniti za drugi artikal koji ima drugačiju vrednost od kupljenog artikla, u tom slučaju ćemo Vam vratiti novac na Vaš račun, čim primimo proizvod koji vraćate i proverimo da je sve u redu sa istim. Odgovorni ste za troškove povratne pošiljke kao i nove pošiljke u slučaju zamene.
U slučaju da je SECOND SKIN 555 odgovoran za neispravnost pošiljke, SECOND SKIN 555 preuzima na sebe sve troškove isporuke.
U bilo kom slučaju potrebno je prvo prijaviti povraćaj na mail office@secondskin555.com
SECOND SKIN 555 neće prihvatiti povraćaj proizvoda koji je korišćen, pran, bez deklaracije, koji je pretrpeo oštećenja ili nije u originalnom pakovanju . Iz tog razloga Vas molimo da budete oprezni sa proizvodom dok ga ne vratite.
SECOND SKIN 555 zadržava pravo da pažljivo proveri proizvode pre nego što pristane na bilo kakvu razmenu ili povraćaj. Nadoknađujemo samo proizvode koji su u originalnom stanju kao što su i isporučeni.
Za klijente izvan Srbije u slučaju da je pošiljka koja se vraća podložna carini moraju biti pokriveni svi troškovi. Povraćaji sa neplaćenim carinskim troškovima, troškovima slanja ili bilo kakvim dodatnim naknadama neće biti prihvaćeni.
U slučaju da odbijete prijem pošiljke zbog neočekivanih dodatnih troškova ( npr. carinski troškovi…) SECOND SKIN 555 nije u obavezi da refundira porudžbinu.
PROCEDURA POVRAĆAJA:
Da biste ušli u proceduru povraćaja potrebno je da pošaljete mail na office@secondskin555.com zajedno sa obrazloženjem o povraćaju, brojem porudžbine i brojem telefona na koji će Vas kontaktirati radi daljeg sprovođenja povraćaja.
PLAĆANJE:
Načini plaćanja koje prihvatamo su bankovnim karticama Visa, MasterCard, DinaCard, Maestro, American Express.
Sigurnosni sistem banke garantuje poverljivost i autentičnost vlasnika i samim tim sprečava neovlašćena treća lica da dobiju pristup Vašim podacima.
IZJAVA O PDV-U:
SECOND SKIN NIJE U SISTEMU PDV-a.
POLITIKA CENA & SLANJA:
Sve naše cene su u dinarima (RSD).
Cene proizvoda navedene su na našoj web stranici i SECOND SKIN 555 zadržava pravo da ih izmeni u bilo kom trenutku. Ovo neće uticati na vaša zakonska prava. Troškovi slanja nisu uračunati u cenu.
Važno za klijente izvan teritorije Srbije: uzmite u obzir da bi međunarodne pošiljke mogle imati neke dodatne dažbine i takse nakon što pošiljka stigne u Vašu zemlju. SECOND SKIN 555 ne može da zna i predvidi ovakve troškove, klijent je dužan da plati dodatne troškove carinjenja. Cene vidljive na sajtu su prikazane bez poreza jer SECOND SKIN 555 nije u sistemu PDV-a. Molimo uzmite u obzir da će se porez primenjivati u obliku dažbina nakon što pošiljka stigne na carinu u Vašoj državi. Pored poreza, možda će Vam biti naplaćeni i carinski postupci. Imajte u vidu da je klijent odgovoran za dodatne naknade poput poreza, carina i carinskih naknada. Preporučujemo da zatražite informacije u Vašoj lokalnoj carinarnici kako bi izračunali dodatne naknade. U slučaju da odbijete primanje narudžbine zbog neočekivanih dodatnih naknada, SECOND SKIN 555 zadržava pravo da naplati i troškove za povrat pošiljke, kao i dodatne troškove koje generiše carina.
Naknada za slanje robe će biti dodata vašoj porudžbini tokom odjave, a može se promeniti u zavisnosti od zemlje u koju se isporučuje.
U tabeli možete naći cenu slanja u odnosu sa Vašom lokacijom. Ako Vaša država nije na spisku ili je težina Vaše narudžbine veća od predodređenih, molimo Vas da nas kontaktirate putem mail-a office@secondskin555.com
Rokovi isporuke računaju se od trenutka prijema porudžbine. Priprema za isporuku odvija se tokom radnih dana. Sve narudžbine se šalju u roku od 2-3 dana najkasnije, osim prodaje u periodu praznika kao i sniženja kada se mogu produžiti rokovi. U slučaju da dođe do takvih okolnosti, mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.
Vreme isporuke je informativnog karaktera i nije deo Ugovora. Isporuka Vaše porudžbine vrši se na adresu koja je navedena u Vašoj porudžbini. Nažalost, nismo u mogućnosti da promenimo adresu za dostavu nakon otpreme paketa. U slučaju da je pošiljka odložena iz nekih razloga ili da se promenila dostupnost proizvoda SECOND SKIN 555 će Vas o tome obavestiti na vreme.
SECOND SKIN 555 neće biti odgovoran za bilo kakvo nepoštovanje ili odlaganje u slučaju više sile. Više sile u smislu bilo kog čina, događaja, propusta ili nesreće koja je bila izvan naše kontrole.
SECOND SKIN 555 takođe neće biti odgovran za dela kurirskih kompanija koje koristi za izvršenje isporuka svojih proizvoda.
Kuriri će izvršiti pokušaj isporuke na navedenoj adresi. Kurirska služba Bex vrši dostavu paketa. U slučaju povracaja robe SECOND SKIN 555 zadržava pravo da naplati ili oduzme bilo koju dospelu sumu za nadoknadu štete koju je pretrpeo zbog nemogućnosti isporuke robe.
Ako je pošiljka oštećena prilikom dolaska, molimo Vas da nas kontaktirate u najkraćem roku od 24 sata kako bismo problem pokušali da rešimo sa kurirskom službom.
IZJAVA O KONVERZIJI
Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima. Iznos za koji će Vaš račun biti zadužen se dobija konverzijom Vaše valute u dinar prema kursu Narodne banke Srbije.
Pri zaduživanju Vaše kartice isti iznos se konvertuje u Vašu loklanu valutu prema kursu koji primenjuju operatori kredtnih kartica. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u ceni koje je naplaćena od cene koja je iskazana na našem sajtu.
PRAVILA PRIVATNOSTI:
Kupovinom preko naše web stranice , Vi ste obavešteni i dali ste saglasnost da Vaši lični podaci budu uključeni u datoteku poznatu kao baza podataka klijenata.
Vaši podaci će se čuvati u sigurnoj bazi i neće se deliti trećim licima.
Vaše podatke možemo koristiti da Vam šaljemo biltene sa obaveštenjima i akcijama, uvek se možete odjaviti od usluge primanja biltena.
KOLAČIĆI:
Kako bismo unapredili svoje usluge, koristimo kolačiće. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za pravilno funkcionisanje određenih usluga, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korišćenju internet stranice (statistiku), kako bismo mogli da je prilagodimo Vašim potrebama. Neki su kolačići privremeni i nestaju kada isključite browser, a drugi su trajni i ostaju na Vašem računaru neko vreme. Koristimo i neke lokalne kolačiće koji su vezani za lokalne kampanje, a koji će nestati po njihovom završetku.
Neki su kolačići neophodni radi funkcionalnosti stranice, dok se drugi koriste za poboljšanje radnih osobina i korisničkog iskustva.
Funkcijski kolačići koriste se:
  • Za pamćenje Vaših podataka za prijavu
  • Za Vašu bezbednost dok ste prijavljeni
  • Za obezbeđivanje konzistentnog izgleda internet stranice
Kolačići efikasnosti koriste se:
  • Za unapređenje radnih osobina internet stranice
  • Za poboljšanje doživljaja korisnika
Oglašivački kolačići koriste se:
  • Da bi se omogućilo deljenje i „lajkovanje“
Za omogućavanje slanja informacija drugim internet stranicama kako bi prema njima prilagodile svoje oglase
Ako odlučite da ne koristite kolačiće tokom svoje posete, morate da budete svesni da neke funkcije i stranice možda neće raditi onako kako bi trebalo.
Ako želite da obrišete kolačiće koji su već u Vašem računaru, molimo Vas da pogledate uputstva isporučioca Vašeg internet browsera klikom na „Pomoć" u meniju svog browsera.
Više o kolačićima i o tome kako ih obrisati i njima upravljati možete da saznate klikom na „Pomoć“ u meniju svog internet browsera.
AUTORSKA PRAVA I PRIMENLJIVO ZAKONODAVSTVO
SECOND SKIN 555 zadržava sva prava intelektualne svojine koja su povezana sa svim i bilo kojim delom ove web stranice, takođe za bilo koji akt reprodukcije, distribucije ili javnog obeležavanja izričito je zabranjen.
Sav sadržaj na ovoj web stranici, kao što su tekst, grafika, logotipi, slike, audio snimci, digitalna preuzimanja, kompilacije podataka je vlasništvo szr SECOND SKIN 555 Beograd i zaštićeni su međunarodnim zakonima o autorskim pravima.